Josep Guardiola va deveni consultantul naţionalei de rugby a Japoniei

Autor: Traian Terzian Postat la 09 decembrie 2014 37 afişări

Tehnicianul spaniol al formaţiei Bayern Munchen, Josep Guardiola, va deveni consultantul echipei naţionale de rugby a Japoniei, a anunţat, marţi, cotidianul nipon Kyodo News.

Conform sursei citate, Guardiola are o relaţie foarte bună cu antrenorul reprezentativei de rugby a Japoniei, australianul Eddie Jones, scrie site-ul calciomercato.com.

"Am asistat la câteva antrenamente ale echipei Bayern Munchen şi am învăţat multe lucruri. Guardiola este cel mai bun antrenor de fotbal din lume, întotdeauna ai de învăţat de la el. Rugbyul şi fotbalul au multe aspecte comune în ceea ce priveşte circulaţia balonului. Barcelona şi Bayern Munchen sub comanda lui Guardiola au jucat cel mai bun fotbal. Principiile celor două sporturi sunt aceleaşi", a declarat Eddie Jones.

Japonia face parte din grupa B la Cupa Mondială din 2015, alături de selecţionatele din Africa de Sud, Samoa, Scoţia şi Statele Unite ale Americii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
RUGBY,
GUARDIOLA
/actualitate/josep-guardiola-va-deveni-consultantul-nationalei-de-rugby-a-japoniei-13710163
13710163
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.