Johnson & Johnson, unul dintre principalii candidaţi la vaccinul anti-COVID-19, înregistrează venituri peste aşteptări în T3

Autor: Eduard Ivanovici Postat la 14 octombrie 2020 61 afişări

Johnson & Johnson, unul dintre principalii candidaţi la vaccinul anti-COVID-19, înregistrează venituri peste aşteptări în T3

Johnson & Johnson a înregistrat în T3 un plus semnificativ de vânzări în ciuda obstacolelor generate de COVID-19, potrivit CNN.

Vânzările trimestriale ale companiei au crescut cu 1,7% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut şi au ajuns la 21,1 miliarde de dolari, fiind alimentate de cererea de medicamente fără reţetă, precum paracetamolul.

„Vânzările din e-commerce continuă să susţină creşterile înregistrate de majoritatea brandurilor”, spune Christopher DelOrefice, vicepreşedintele diviziei de relaţii cu investitorii din cadrul J&J.

Anunţul vine la o zi după ce compania a anunţat întreruperea temporară a studiilor clinice pentru vaccinul de combatere a coronavirusului din cauza unei boli inexplicabile a unui participant la studiu.

În urmă cu trei săptămâni, J&J începea etapa finală a studiilor clinice pentru dezvoltarea unui vaccin. În ciuda faptului că este a patra companie americană care începe în mod oficial procesul, studiul celor de la J&J este cel mai mare din Statele Unite, în condiţiile în care numără 60.000 de participanţi.

În Marea Britanie, autorităţile au declarat că vaccinarea tuturor cetăţenilor reprezintă un scenariu improbabil: „Nu vom administra vaccinuri celor cu vârste de sub 18 ani. Este un vaccin pentru adulţi, pentru oameni trecuţi de 50 de ani. Urmează să ne concentrăm asupra staff-ului medical, personalului din casele de bătrâni şi persoanelor vulnerabile”, spune şeful grupului responsabil pentru crearea unui vaccin anti-COVID-19 în Regatul Unit, Kate Bingham.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccin,
johnson & johnson,
venituri,
vanzari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.