Jocurile Europene: Gimnastul Marius Berbecar, medalie de BRONZ la paralele

Autor: Adina Oşan Postat la 20 iunie 2015 116 afişări

Gimnastul Marius Berbecar a câştigat, sâmbătă, medalia de bronz în finală la paralele, la Jocurile Europene de la Baku, medalia de aur a probei revenind sportivului azer Oleg Stepko.

Marius Berbecar a fost penultimul în lista de start din finală, fiind notat cu 15,600, cu care a cucerit medalia de bronz.

Medalia de aur la paralele a fost câştigată de Oleg Stepko (Azerbaidjan, 15,733), iar pe podium a mai urcat David Beliavski (Rusia, 15,700).

În competiţia de gimnastică artistică de la Jocurile Europene, România a obţinut anterior următoarele rezultate: locul 7 cu echipa feminină, locul 9 cu echipa masculină, locul 9 la individual-compus feminin (Laura Jurcă), locul 18 la individual-compus masculin (Vlad Cotuna), medalie de bronz la paralele (Andreea Iridon), medalie de argint la bârnă (Andreea Iridon), locul 5 la sărituri (Cristian Băţagă).

România participă la Jocurile Europene cu o delegaţie formată din 147 de sportivi, 83 de băieţi şi 64 de fete, care concurează în 22 de discipline sportive.

În total, la prima ediţie a Jocurilor Europene participă peste 6.000 de sportivi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GIMNASTICĂ,
JOCURILE EUROPENE,
PARALELE
/actualitate/jocurile-europene-gimnastul-marius-berbecar-medalie-de-bronz-la-paralele-14479127
14479127
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.