Jocul Medal of Honor a fost lansat si in Romania

Autor: Roxana Cristea Postat la 15 octombrie 2010 38 afişări

Electronic Arts a anuntat lansarea jocului Medal of Honor in magazinele din Europa. In Romania jocul este distribuit de Best Distribution, companie ce activeaza in distributia de jocuri video pentru console si pentru PC, cu o cota de piata de aproximativ 65%.

Jocul este disponibil in America de Nord, dar si in Europa pentru platformele Xbox 360, PlayStation 3 si PC si este recomandat doar celor in varsta de peste 18 ani, fiind notat 18+ de PEGI in Europa.

Medal of Honor paraseste teatrul de lupta al celui de-al Doilea Razboi Mondial, pentru prima data in istoria de 11 ani a seriei, si patrunde in Afganistanul prezent, chinuit de razboaie, vazut din perspectiva unei echipe de personaje fictive, din randul luptatorilor de elita Tier 1 Operators, un instrument relativ necunoscut al armatei americane. Esalonul Tier 1 opereaza sub autoritatea comandamentului national si intreprinde misiuni atat de periculoase si specializate, incat este nevoie de luptatori de elita ca sa le duca la indeplinire.

Pe fondul razboiului din prezent si inspirat din misiuni reale din Afganistan, Medal of Honor a fost realizat cu acces fara precedent la armata americana, precum si la activitatea luptatorilor de elita Tier 1 Operators, in rezerva sau activi.

Jocul confera un nou nivel de autenticitate interactivitatii, fiind inspirat de povestile soldatilor din razboiul din Afganistan, caracterizate de New York Times drept "uimitor de reale."

In plus, jocul a obtinut numeroase scoruri pozitive din partea celor mai duri critici din jurul lumii. Magazine Zoo i-a acordat o nota perfecta de 5 din 5, in timp ce Gamesmaster l-a notat cu 85%, mentionand ca "este mai realist decat Call of Duty"; ComputerAndVideogames.com i-a oferit un punctaj de 85 si l-a aclamat drept "un shooter online captivant", iar Eurogamer a notat Medal of Honor cu 8 din 10, numindu-l "impresionant si placut".

In ce priveste preturile la care jocul este disponibil in Romania, Medal of Honor pentru PC costa 170 lei, iar pentru PS3 si Xbox 360 250 de lei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Medal of Honor,
jocuri,
Electronic Arts,
shooter
/actualitate/jocul-medal-of-honor-a-fost-lansat-si-in-romania-7482066
7482066
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.