Cele mai tari jocuri noi de la E3 (VIDEO TRAILER)

Postat la 19 iunie 2010 78 afişări

Pasionatii de jocuri video au avut ocazia in aceasta saptamana sa vada cateva dintre cele mai interesante si promitatoare jocuri asteptate in urmatoarele 12 luni, acestea fiind prezentate in cadrul Electronic Entertainment Expo (E3), targul dedicat industriei jocurilor, desfasurat in Los Angeles.

Unul dintre cele mai asteptate jocuri din acest an Crysis 2, dezvoltat de Electronic Arts si Crytec va fi disponibil si in format true stereoscopic 3D. Asadar, acest joc blockbuster de actiune va fi primul joc cu renume care se va bucura de toate avantajele modului true stereoscopic 3D pe platforme multiple.

"Cum revolutia 3D castiga teren in industria filmului si a televiziunii, suntem incantati sa transpunem Crysis 2 in 3D, facand din aceasta primul mare joc de actiune disponibil in format true stereoscopic 3D", a spus Cevat Yerli, CEO si presedinte al Crytek. "Experienta 3D reprezinta un salt imens in divertismentul interactiv. Cu aceeasi poveste si actiune intalnita in versiunea 2D a jocului, versiunea 3D adauga o alta dimeniune intensitatii si imersiunii in actiune."

Produs de Crytek si distribuit de Electronic Arts, jocul Crysis 2 va fi lansat pe parcursul acestui an atat pe PC, cat si pe consolele Xbox 360 si PS3.

Transformers: War for Cybertron

Pe data de 22 a acestei luni se lanseaza oficial Transformers, jocul a carui actiune bazata pe seria initiala de animatie este razboiul pentru planeta Cybertron.

Click aici pentru a citi pagina urmatoare.

Paginatie:

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/cele-mai-tari-jocuri-noi-de-la-e3-video-trailer-6431532
6431532
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.