Jobul din România plătit cu 10.000 de euro a fost obţinut de un tânăr de 28 de ani fără studii de specialitate în domeniu

Postat la 08 septembrie 2018 34043 afişări

El va fi director general interimar din 2 septembrie având în vedere că prelungirea mandatului de patru ani cu încă un mandat provizoriu de patru luni a actualului director general care expiră la data de 1 septembrie 2017, menţionează compania.

Jobul din România plătit cu 10.000 de euro a fost obţinut de un tânăr de 28 de ani fără studii de specialitate în domeniu

Cosmin Ghiţă, un tânăr de 28 de ani fără experienţă în energie nucleară, cu studii de economie, a fost numit director general al Nuclearelectrica (SNN) pe o perioadă de patru luni, a anunţat ieri pe bursa compania de energie nucleară.

Salariul directorul general al Nu­clear­electrica, companie care furnizează 17% din energia electrică consumată în România şi are afaceri de 1,6 miliarde de lei, este de circa 10.000 de euro. Mandatul actualului director general, Daniela Lulache, expiră la 1 septembrie 2017.

Citeşte continuarea pe www.zfcorporate.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.