Jean-Claude Van Damme s-a reprofilat: „Viaţa de la Hollywood a fost prea nebună pentru mine”. În ce investeşte acum actorul

Postat la 19 octombrie 2023 440 afişări

Jean-Claude Van Damme s-a reprofilat: „Viaţa de la Hollywood a fost prea nebună pentru mine”. În ce investeşte acum actorul

Actorul a dezvăluit cum a lăsat în urmă strălucirea şi farmecul de la Hollywood. Actorul a descris cum viaţa de la Hollywood a fost „prea nebună pentru mine”. Jean-Claude Van Damme a făcut o schimbare radicală în carieră.

Jean-Claude Van Damme este cel mai bine cunoscut pentru abilităţile sale în artele marţiale din blockbusterele pline de acţiune, dar ultima sa aventură vine cu un alt tip de lovitură.

Actorul a dezvăluit cum a lăsat în urmă strălucirea şi farmecul de la Hollywood după „ani de viaţă” şi a vorbit despre ultima sa mişcare în carieră – whisky irlandez. Vorbind cu Mirror dintr-un bar din Belfast, cu ocazia împlinirii vârstei de 63 de ani, actorul a descris cum viaţa de la Hollywood a fost „prea nebună pentru mine” şi insistă că acum „s-a întors la rădăcini”.

O parte din această întoarcere l-a făcut să revină la amintirile din copilărie şi a povestit cum a trecut de la a trage pumni la a distila whisky. Spunând că nu a fost întotdeauna în programul său să îşi unească forţele cu echipa din spatele Old Oak, el a confirmat că admiraţia sa pentru ceea ce el a numit „l’eau de vie” (apa vieţii) a venit iniţial din tinereţe şi din vizitele la bunicul său.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actor,
hollywood,
investitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.