Jason Statham: Oricine poate să joace în filme cu super-eroi, chiar şi bunica mea

Autor: Florin Badescu Postat la 08 iunie 2015 2812 afişări

Actorul britanic Jason Statham, un star al lungmetrajelor de acţiune, a criticat într-un interviu recent francizele cinematografice inspirate din universul benzilor desenate Marvel, precum "Răzbunătorii/ The Avengers", spunând că "oricine poate să joace în filme cu super-eroi".

Potrivit site-ului 20minutes.fr, starul britanic acceptă fără probleme să joace în francize de acţiune precum "Furios şi iute" şi "Curierul", însă refuză să accepte roluri în francizele cu super-eroi. De altfel, Jason Statham nu ascunde faptul că urăşte acest tip de superproducţii.

Într-un interviu acordat site-ului italian I 400 Calci, starul britanic a fost extrem de tranşant în această privinţă.

"Oricine poate să joace în filme cu super-eroi. Aceste filme nu sunt deloc ambiţioase. Producătorii ar putea să o aleagă pe bunica mea, să o pună în faţa unui perete verde şi să ceară dublurilor să facă o serie de cascadorii", a declarat actorul britanic.

"Toată lumea poate să joace în astfel de filme, cu ajutorul cascadorilor, pereţilor verzi, unui buget de 200 milioane de dolari şi unei tone de efecte digitale. Acestor filme le lipsesc autenticitatea şi actorii adevăraţi. Pe mine mă inspiră adevăratele staruri de cinema de altădată - actori care puteau cu adevărat să joace şi să îşi facă singuri acele roluri", a adăugat Jason Statham.

Cu o avere care însumează peste 25 de milioane de dolari, actorul britanic Jason Statham, cunoscut mai ales pentru rolurile de "tip rău", dar cu intenţii bune, are un trecut condimentat cu multe lucruri. A fost sportiv de perfomanţă timp de 12 ani, component al lotului naţional de scufundări, model, dar şi vânzător pe piaţa neagră. Cu un fizic de invidiat şi un sarcasm inconfundabil, starul britanic s-a remarcat pe marile ecrane în numeroase filme de acţiune precum "Jaf în stil italian", "Colateral", "Revolver" şi cele din seriile "Curierul", "Eroi de sacrificiu" şi "Furios şi iute", dar şi în comedii de succes precum "Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels", "Unde dai şi unde crapă/ Snatch", "Pantera Roz/ The Pink Panther" şi "Spioana/ Spy".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JASON STATHAM,
SUPER-EROI,
/actualitate/jason-statham-oricine-poate-sa-joace-in-filme-cu-super-eroi-chiar-si-bunica-mea-14425300
14425300
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.