Japonia: Două proiectile artizanale, lansate în apropierea unei baze militare americane

Postat la 29 noiembrie 2013 30 afişări

Două proiectile artizanale au fost lansate în noaptea de joi spre vineri în proximitatea unei baze militare americane situate în apropiere de Tokyo, fără a provoca victime sau pagube materiale, a anunţat poliţia japoneză.

Japonia: Două proiectile artizanale, lansate în apropierea unei baze militare americane

 "Incidentul s-a produs în jurul orei 23.30, joi seara, în apropierea bazei aeriene americane Yokota. Locuitorii din vecinătate au auzit explozii. Poliţia a descoperit la faţa locului două tuburi de oţel, cabluri şi baterii. Nu au fost semnalate pagube", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Tokyo.

Armata americană a confirmat, într-un comunicat, descoperirea unui "sistem de lansare artizanal în exteriorul bazei Yokota".

"Nu au fost răniţi şi nu am înregistrat nicio pagubă în incinta bazei. Tratăm cu foarte mare seriozitate aceste lucruri care aduc atingere securităţii instalaţiilor noastre şi cooperării noastre" cu poliţia japoneză, continuă comunicatul.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/japonia-doua-proiectile-artizanale-lansate-in-apropierea-unei-baze-militare-americane-11729934
11729934
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.