Chiţoiu: Şefii Antifraudă au obiectiv să aducă până la un miliard de euro la buget în şase luni

Postat la 28 noiembrie 2013 41 afişări

Ministrul de Finanţe, Daniel Chiţoiu, a declarat, miercuri, la Comisiile reunite de buget-finanţe, că obiectivul şefilor numiţi la Departamentul Antifraudă este să aducă în şase luni de zile între 800 de milioane de euro şi 1 miliard de euro, fiind numiţi temporar cu contracte de management.

Chiţoiu: Şefii Antifraudă au obiectiv să aducă până la un miliard de euro la buget în şase luni

 "Angajamentul nostru e ca noua structură (Antifraudă, n.r.) care va începe acţiunile sper eu începând de mâine sau poimâine, pentru că s-a pus pe picioare, să aducă în primele şase luni de zile cel puţin 800 de milioane – 1 miliard de euro la bugetul de stat. Ăsta este obiectivul lor, şefii de acum care au fost numiţi temporar pleacă dacă nu realizează acest obiectiv", a susţinut Chiţoiu.

El a precizat că este vorba despre contracte de management şi de mandat în cazul şefilor numiţi la Departamentul Antifraudă.

De asemenea, el a menţionat că intenţionează să promoveze un act normativ care să stabilească salarizarea acestora în funcţie de performanţă, respectiv în funcţie de sumele încasate nu de sumele stabilite, ci de "prejudicii recuperate operativ".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/chitoiu-sefii-antifrauda-au-obiectiv-sa-aduca-pana-la-un-miliard-de-euro-la-buget-in-sase-luni-11727239
11727239
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.