Japonezii de la Willcom vor să vândă cel mai mic telefon mobil din lume

Autor: Anca Barbulescu Postat la 06 martie 2013 50 afişări

În timp ce Samsung propune consumatorilor modele de telefoane mobile inteligente care de-abia încap în buzunar, japonezii de la Willcom au în plan să lanseze cel mai mic telefon mobil din lume, cât jumătate dintr-un card bancar.

Japonezii de la Willcom vor să vândă cel mai mic telefon mobil din lume

Telefonul în miniatură al Willcom, Strap 2 pe numele său, are mai puţin de 3 inci lungime (7,5 centimetri), aproximativ un inci lăţime (2,5 centimetri) şi cântăreşte 32 de grame, de patru ori mai puţin decât un iPhone, conform Digital Trends.

Strap 2 este practic răspunsul japonezilor la toate smartphoneurile de mari dimensiuni care au împânzit piaţa mondială în ultimii ani, devansând chiar vânzările de telefoane mobile tradiţionale. De altfel, poate fi folosit inclusiv pentru e-mailuri, însă ecranul foarte mic, cu diagonală de 2,5 centimetri, ar putea crea probleme multor consumatori, oricât de bună ar fi vederea lor.

Există însă şi dezavantaje. Dimensiunile mici limitează capacitatea de viaţă a bateriei care nu depăşeşte două ore de convorbiri.

Telefonul Strap 2 va fi în curând disponibil în piaţa asiatică pe alb, negru şi roz. Nu se ştie dacă Willcom au în plan să lanseze gadgetul şi pe piaţa americană. Preţul, scrie publicaţia citată, va fi pe măsura dimensiunilor.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/japonezii-de-la-willcom-vor-sa-vanda-cel-mai-mic-telefon-mobil-din-lume-10644975
10644975
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.