“Izvoarele de Aur” – staţiunea cu cele mai multe izvoare din România. Medalia de aur la Expoziţia Universală de la Viena

Postat la 11 septembrie 2017 466 afişări

Statiunea Băile Olăneşti, aflată la 18 kilometri de Rm.Vâlcea, este una dintre puţinele localităţi din România care uneşte doi factori naturali de cură: factorul climatic si topoclimatic local, si factorul hidromineral constituit din apele minerale.

“Izvoarele de Aur” – staţiunea cu cele mai multe izvoare din România. Medalia de aur la Expoziţia Universală de la Viena

Baile Olanesti ocupa primul loc printre statiunile balneoclimaterice din Romania in ceea ce priveste numarul de izvoare, cele 35 de izvoare minerale sunt benefice pentru tratarea a tot atatea afectiuni.

“Avem foarte multe facilitati, avem saune, avem piscine de inot, piscine cu hidromasaj, avem tobogane, loc special pentru copii, avem 30 de terapii semnatura, avem sala de fitness, sala de jocuri, jacuzzi. Te simti extraordinar, foarte usurat, relaxat”.

Putem trata foarte multe afectiuni de sanatate, dar in acelasi timp te poti bucura de o cura profilactica, care este, pana la urma, cea mai importanta. Inclusiv prin izvoare sau prin tratamentele si terapiile pe care le oferim noi intr-o formula atat de frumoasa, la SPA, a declarat Ana Ceausu, receptionera SPA, pentru stirilekanald.ro

Rebengiuc. manager: „Noi avem acest SPA minunat, cu foarte multe facilitati, pe care le oferim clientilor nostri si misiunea noastra este de a arata ca Olanestiul, aceasta statiune balneo-climaterica, care in general este vazuta fiind a batranilor sau a bolnavilor, sa aratam ca de fapt nu este asa, este o statiune care este verde, este tanara, este SPA”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.