Istorie de film, la vânzare

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 26 iulie 2019 97 afişări

Remarcat de scriitoarea Margaret Mitchell, care l-a considerat potrivit pentru reprezentarea pe marele ecran a casei familiei Wilkes, conacul imortalizat în filmul „Pe aripile vântului” drept Doisprezece Stejari este acum de vânzare, scrie CNN.

Istorie de film, la vânzare

Construit în 1836 şi trecut printr-o amplă renovare în 2017, conacul cu 12 dormitoare, 13 băi, cu peste trei acri de grădină, o sală mare de recepţii şi piscină, situat la circa 60 de kilometri de Atlanta, a funcţionat în ultimii ani ca pensiune turistică şi spaţiu de evenimente, iar proprietarii săi l-au scos la vânzare ca să se poată dedica altor afaceri. Licitaţia pentru impunătoarea reşedinţă va avea loc la finalul lunii, cei interesaţi putând însă depune oferte online mai devreme.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.