Israelul ia măsuri împotriva răspândirii coronavirusului. Călătorilor care au vizitat recent China li se interzice intrarea în ţară

Autor: Andra Stroe Postat la 04 februarie 2020 57 afişări

Israelul ia măsuri împotriva răspândirii coronavirusului. Călătorilor care au vizitat recent China li se interzice intrarea în ţară

„Din cauza epidemiei de coronavirus din China, autorităţile israeliene au luat următoarele măsuri de securitate şi sănătate pentru a reduce răspândirea virusului. Astfel, începând cu ora locală 12:00, 3 februarie 2020, guvernul israelian a implementat măsuri menite să impiedice răspândirea coronavirusului în Israel. Aceste măsuri vor rămâne în vigoare până la o nouă notificare. Tuturor pasagerilor care au vizitat China cu 14 zile înainte de plecarea lor spre Israel li se va refuza intrarea în Israel. Companiile aeriene vor fi obligate să returneze pasagerii în ţara de origine / plecare dacă ajung în Israel iar această condiţie nu a fost îndeplinită", arată un comunicat al companiei Wizz Air. 

Pasagerii vor fi întrebaţi despre călătoriile lor anterioare în timpul procedurii de check-in la aeroportul de plecare, iar aceste informaţii vor fi verificate de către biroul de imigrare atât pe aeroporturile de plecare, cât şi pe cele de sosire. Reprezentanţii Wizz Air îi sfătuiesc pe călătorii aflaţi în această situaţie şi care decid să anuleze sau să modifice călătoria să apeleze call-center-ul pentru asistenţă suplimentară.

„Pasagerii care călătoresc cu paşaportul israelian sau deţin cetăţenie israeliană nu vor fi afectaţi. Acestor pasageri li se va permite intrarea în Israel şi vor primi la sosire instrucţiuni", se mai arată în comunicat. 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
israel,
masuri,
china

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.