Irina Tănase, Dăncilă, Firea şi Carmen Dan cer daune morale de 500.000 euro site-ului Times New Roman

Postat la 03 mai 2018 231 afişări

Irina Tănase, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea şi Carmen Dan cer reprezentanţilor site-ului Times New Roman jumătate de milion de euro în total daune morale, întrucât, în articolul publicat, prin cuvintele folosite le-a fost afectată imaginea.

Irina Tănase, Dăncilă, Firea şi Carmen Dan cer daune morale de 500.000 euro site-ului Times New Roman

Irina Tănase, partenera de viaţă a liderului PSD Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă, primarul Capitalei Gabriela Firea şi miniştrii Carmen Dan şi Lia Olguţa Vasilescu au dat în judecată reprezentanţii publicaţiei online Timesnewroman, obiectul cauzei fiind acţiune în răspundere delictuală.

Acestea cer 500.000 de euro, în total, daune morale.

Pentru această cauză, înregistrată la finele lunii martie la Tribunalul Bucureşti, nu a fost încă stabilit un termen, însă în dosar se menţionează că articolul conţine expresii care i-au adus Irinei Tănase o stare fizică şi mentală de rău.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.