iPhone a ajuns şi în oferta unor comercianţi din România

Autor: Adrian Seceleanu Postat la 28 septembrie 2013 53 afişări

iPhone 5S, vârful de gamă al liniei de smartphone-uri Apple, care a fost lansat în SUA şi pe alte câteva pieţe din lume, inclusiv în Europa Occidentală, pe 20 septembrie, a început să intre - prin importuri realizate pe piaţa "gri" (nu prin distribuitorul oficial al Apple pentru România) - şi în oferta unor retaileri locali.

iPhone a ajuns şi în oferta unor comercianţi din România

Preţurile sunt de aproximativ 930 - 1.000 de euro pentru modelul cu cea mai redusă capacitate de stocare, de 16 GB. iPhone 5C, model care copiază în mare parte specificaţiile vechiului iPhone 5, are preţuri pornind de la aproximativ 630 de euro pentru modelul cu stocare de 16 GB.

Anual, în România se vând câteva zeci de mii de iPhone, în condiţiile în care preţul ridicat al smartphone-urilor reduce puternic plaja de clienţi care îşi pot permite o asemenea achiziţie. În 2013, în România se vor vinde circa 1,5 milioane de smartphone-uri, potrivit estimărilor Samsung România, care vinde peste 50% din telefoanele inteligente de pe piaţa locală.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/iphone-a-ajuns-si-in-oferta-unor-comercianti-din-romania-11412330
11412330
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.