Dan Diaconescu, executat silit pentru o datorie la bancă de peste cinci milioane de euro

Postat la 27 septembrie 2013 39 afişări

Judecătoria Sectorului 1 a admis o cerere a BRD-Groupe Societe Generale de executare silită în cazul unui imobil al lui Dan Diaconescu din Sectorul 1 al Capitalei, pentru o datorie de peste cinci milioane de euro, pe care liderul PPDD trebuia să o plătească până în 25 aprilie.

Dan Diaconescu, executat silit pentru o datorie la bancă de peste cinci milioane de euro

 BRD-Groupe Societe Generale a cerut Judecătoriei Sectorului 1 executarea silită a lui Dan Diaconescu pentru un împrumut în valoare de 5.012.774,05 euro, făcut în luna septembrie 2011, prin intermediul SC Oglinda Press SRL, al cărui acţionar majoritar este. Liderul PPDD ar fi trebuit să achite datoria până în 25 aprilie.

Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti au admis joi cererea, banca putând astfel să execute silit un imobil al lui Dan Diaconescu, situată în Sectorul 1 al Capitalei.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-diaconescu-executat-silit-pentru-o-datorie-la-banca-de-peste-cinci-milioane-de-euro-11408417
11408417
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.