iPad2 are probleme de productie. Lansarea tabletei de la Apple, amanata pana in iunie

Postat la 22 februarie 2011 13 afişări

Lansarea tabletei iPad2 de la Apple este amanata din aprilie pana in iunie, din cauza deficientelor de productie cu care se confrunta grupul taiwanez Hon Hai, potrivit unei note catre investitori a firmei de brokeraj Yuanta Securities.

Noul design al gadget-ului impiedica producatorul Hon Hai sa respecte termenul stabilit initial pentru lansarea produsului.

Mai multi producatori de componente au fost nevoiti sa modifice procesele de productie dupa mai multe schimbari efectuate de Apple la inceputul lunii februarie.

"Verificarile noastre sugereaza probleme cu noile procese de productie, iar rezolvarea acestora va necesita timp", potrivit firmei taiwaneze de brokeraj.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPad2,
productie,
lansare
/actualitate/ipad2-are-probleme-de-productie-lansarea-tabletei-de-la-apple-amanata-pana-in-iunie-8003646
8003646
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.