Ionel Mantog si Ion Vulpe, condamnati la inchisoare cu suspendare pentru fals in declaratii

Postat la 05 aprilie 2011 24 afişări

Fostul director al Complexului Energetic Turceni Ionel Mantog si fostul director general al SNLO Ion Vulpe au fost condamnati, luni, de Tribunalul Sibiu, la un an si opt luni de inchisoare cu suspendare, pentru fals in declaratii, dar sentinta poate fi atacata cu apel.

Potrivit reprezentantilor Tribunalului Sibiu, incadrarea juridica a faptelor comise de fostul director economic al Complexului Energetic Turceni Ionel Mantog si de fostul director general al SNLO Ion Vulpe a fost schimbata, in timpul procesului, din fapte de coruptie in fals, uz de fals, abuz in serviciu, infractiuni prevazute de Codul Penal, si cei doi au fost condamnati, dispunandu-se, totodata, confiscarea a peste 280.000 de lei. "Urmare a schimbarii incadrarilor juridice din infractiuni prevazute de Legea nr. 78/2000 privind sanctionarea faptelor de coruptie, in infractiuni de fals, uz de fals, abuz in serviciu prevazute de Codul Penal, instanta a dispus, in ceea ce-l priveste pe inculpatul Mantog Ionel, condamnarea la o pedeapsa de un an si opt luni inchisoare pentru savarsirea infractiunii de fals in declaratii si l-a achitat pentru doua infractiuni de fals in inscrisuri sub semnatura privata si trei infractiuni de fals in declaratii ", se arata intr-un comunicat de presa transmis, luni, de Tribunalul Sibiu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
mantog,
vulpe,
inchisoare,
sentinta,
apel,
fals
/actualitate/ionel-mantog-si-ion-vulpe-condamnati-la-inchisoare-cu-suspendare-pentru-fals-in-declaratii-8130623
8130623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.