LIVE: ZF REAL ESTATE by Storia.ro - Pariul pe turismul românesc

Ion Iliescu: M-a cutremurat vestea morţii lui Sergiu Nicolaescu, e o mare pierdere pentru noi toţi

Postat la 03 ianuarie 2013 15 afişări

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu spune că l-a "cutremurat" vestea morţii regizorului Sergiu Nicolaescu, fost senator PSD, afirmând că "este o mare pierdere pentru noi toţi şi pentru cinematografia românească".

"M-a cutremurat când am aflat. Este o mare pierdere pentru noi toţi, pentru cinematografia românească. A fost o mare personalitate a filmului românesc", a declarat Ion Iliescu. El a mai spus că vorbise miercuri cu soţia regizorului. "După operaţie şi ieri Sergiu Nicolaescu a avut o dimineaţă mai dificilă, dar după-amiază se simţea mai bine. Am vorbit cu soţia dânsului, aşa că m-a cutremurat când am aflat de dimineaţă că a murit", a mai spus Iliescu. Sergiu Nicolaescu a murit, joi, la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sergiu nicolaescu,
deces,
pierdere,
ion iliescu
/actualitate/ion-iliescu-m-a-cutremurat-vestea-mortii-lui-sergiu-nicolaescu-e-o-mare-pierdere-pentru-noi-toti-10424566
10424566
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.