Iohannis: O educaţie de calitate nu este posibilă fără dascăli bine pregătiţi şi motivaţi

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 05 octombrie 2022 15 afişări

O educaţie de calitate nu este posibilă fără dascăli bine pregătiţi şi motivaţi, transmite preşedintele Klaus Iohannis într-un mesaj cu prilejul Zilei Educaţiei.

Iohannis: O educaţie de calitate nu este posibilă fără dascăli bine pregătiţi şi motivaţi

„La mulţi ani tuturor cadrelor didactice care, prin dăruirea lor, călăuzesc copiii în fascinanta călătorie a cunoaşterii. O educaţie de calitate nu este posibilă fără dascăli bine pregătiţi şi motivaţi”, transmite Klaus Iohannis.

El afirmă că, în România Educată, „rolul profesorului este unul esenţial, pe măsura responsabilităţii şi a importanţei sale în construirea unei naţiuni puternice”.

„Vă mulţumesc pentru misiunea pe care v-aţi asumat-o! Meritaţi pe deplin recunoaşterea şi încrederea întregii societăţi”, încheie şeful statului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohanis,
mesaj,
ziua educaţiei

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.