Iohannis: Faptul că Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii mi se pare incalificabil

Postat la 24 august 2018 47 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, în legătură cu mitingul din 10 august, că faptul că ”Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii” i se pare incalificabil.

Iohannis: Faptul că Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii mi se pare incalificabil

Întrebat la Sibiu dacă a primit vreun raport legat de miting, Iohannis a răspuns: ”Sigur că am primit un raport de la cei care se ocupă în Administraţia Prezidenţială de securitatea naţională, însă concluziile pe partea mai neplăcută trebuie să le prezinte procurorii militari şi aştept cu foarte mult interes. Cred că au fost atâtea evenimente negative în Piaţa Victoriei, faptul că Guvernul PSD a gazat şi a bătut românii mi se pare incalificabil, inadmisibil, din orice punct de vedere”.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.