Iohannis, despre suspendare: Nu va exista, pentru că nu există temei

Postat la 12 iunie 2018 77 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că deşi unii s-au grăbit să vorbească despre suspendare, nu va exista pentru că nu este un temei legal, afirmând totodată că e nevoie de un termen rezolnabil pentru a răspunde solicitării CCR.

Iohannis, despre suspendare: Nu va exista, pentru că nu există temei

"Unii politicieni s-au grăbit să vorbească despre suspendare. Nu va exista nicio suspendare, pentru că nu există niciun temei pentru suspendare, iar dacă unii pesedişti se trezesc vorbind de suspendare ca să pară mai intersanţi la televizor, atunci este problema lor", a afirmat preşedintele.

Întrebat când ar trebui să dea un răspuns, Iohannis a spus: "Sigur este nevoie să reacţionez într-un timp rezonabil. Nu putem să stăm de exemplu până în decembrie, dar nu cred că cineva serios aşteaptă de la mine să aplic mecanic o decizie într-o zi sau două. Nu-mi doresc să ajungem un stat care se bazează pe o formă fără fond, ci doresc, dacă aceste teme acum au apărut, să avem o dezbatere, să avem o discuţie, să ne lămurim înainte să facem un pas".

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.