Iohannis, de Ziua Veteranilor de război: Vom păstra mereu vie amintirea sacrificiului de sânge

Autor: Cătălina Mănoiu Postat la 29 aprilie 2018 43 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj cu prilejul „Zilei Veteranilor de Război”, mulţumindu-le celor ce au apărat cu propria viaţă valorile naţionale şi urându-le „La mulţi ani!”, afirmând că, la rândul nostru, avem responsabilitatea să apărăm interesele României.

„«Ziua Veteranilor de război», pe care o marcăm pe 29 aprilie, a devenit deja o tradiţie militară, un prilej pentru a-i omagia pe cei care au apărat cu propria viaţă valorile noastre naţionale. Cinstim astăzi dragostea de ţară, jertfa şi sacrificiul celor care au cunoscut cele mai devastatoare şi violente încleştări militare din istoria omenirii, fie că ne referim la cele Două Războaie Mondiale sau la Războiul de Independenţă”, a declarat preşedintele Klaus Iohannis, în mesajul transmis.

Armata României a plătit de fiecare dată un preţ greu în numele generaţiilor viitoare, a spus Klaus Iohannis.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
KLAUS IOHANNIS,
VETERANI DE RĂZBOI,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.