Iohannis, BANII ÎNAPOI! Dragnea cere ANAF să recupereze 320.000 de euro de la preşedinte

Postat la 05 iulie 2018 219 afişări

Ministrul de Finanţe şi şeful ANAF ar trebui să fie preocupaţi să recupereze şi sutele de mii de euro câştigate de preşedintele Klaus Iohannis închiriind case obţinute prin fals, ameninţă preşedintele PSD Liviu Dragnea. Luju.ro evaluează la 320.000 de euro suma obţinută ilegal

Iohannis, BANII ÎNAPOI! Dragnea cere ANAF să recupereze 320.000 de euro de la preşedinte

Întrebat, joi la Parlament, dacă are dovezi cu care să demonstreze existenţa statului paralel, preşedintele PSD Liviu Dragnea a replicat: "O să vă aduc dovezile când va plăti Iohannis sutele de mii de euro datorate statului român. Dacă Teodorovici şi Mişa au de gând să recupereze banii de la preşedintele Iohannis... Dacă nu mai nu mai au loc în cuferele de la Trezorerie, atunci facem o amnistie fiscală. E făcută şi plângere penală împotriva domnului Iohannis. Acolo discutăm de nişte case obţinute prin fals şi sute de mii de euro care trebuie daţi la statul român."

Imediat, ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a anunţat că Agenţia Naţională de Administrare Fiscală - ANAF - va recupera, inclusiv prin executare silită, dacă va fi cazul, prejudiciile create de familia preşedintelui Klaus Iohannis, menţionând şi că datele respective vor fi făcute publice.

”Orice informaţie legată de banii publici este o informaţie publică şi voi aduce la cunoştinţă, în mod public, ce bani a câştigat familia Iohannis,” a declarat Eugen Teodorovici, într-o emisiune la Antena 3. ”Procedura de recuperare va fi declanşată de ANAF şi este pentru chiria obţinută din acel imobil pe care l-a pierdut în instanţă. Dacă va fi cazul, se poate ajunge, desigur, şi la EXECUTARE SILITĂ.”

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.