Iohannis: Am asistat luni la o situaţie care a frizat ridicolul

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 septembrie 2020 248 afişări

Ce s-a întâmplat luni, în Parlament, a frizat ridicolul, spune Klaus Iohannis. Şeful statului le cere social-democraţilor să înceteze cu „jocurile cinice” şi să nu depună o nouă moţiune de cenzură.

Iohannis: Am asistat luni la o situaţie care a frizat ridicolul

„Am asistat luni la o situaţie care a frizat ridicolul”, spune preşedintele Klaus Iohannis despre şedinţa în care trebuia să se dezbată şi să se voteze moţiunea de cenzură iniţiată de 205 parlamentari PSD.

El mai susţine că social-democraţii, „chiar cei care au iniţiat acest demers, nu au fost în stare să asigure prezenţa în sală a propriilor parlamentari”.

„Am spus de la început că este cinică şi iresponsabilă depunerea unei moţiuni de cenzură într-un moment în care toate eforturile trebuie canalizate pentru combaterea pandemiei şi cu puţine luni înainte de alegerile parlamentare la termen. Acum, după eşecul previzibil şi lamentabil de luni, mă întreb cui a folosit toate această discuţie politicianistă a PSD-ului, care pur şi simplu nu îşi poate stăpâni setea de puter”, adaugă şeful statului.

El mai spune că unii lideri PSD continuă să inducă ideea unei noi moţiuni de cenzură care să fie depusă în următoarea perioadă.

„Încetaţi cu aceste jocuri cinice care nu fac decât să provoace neîncredere şi să pună astfel în pericol combaterea eficientă a epidemiei de Covid 19”, mai cere Iohannis.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
moţiune de cenzură,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.