Iohannis a semnat decretele de pensionare pentru mai mulţi magistraţi

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 ianuarie 2022 22 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretele pentru pensionarea a doi judecători şi doi procurori. Şeful statului a semnat şi decretul pentru eliberarea din funcţie a unui procuror ca urmare a condamnării definitive pentru săvârşirea unei infracţiuni.

Iohannis a semnat decretele de pensionare pentru mai mulţi magistraţi

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele pentru eliberarea din funcţie, pe motiv de pensionare, a judecătoarealor Daniela Galescu, delegată în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Caransebeş, şi Elenei -Gabriela Aioniţoaie, judecător cu grad profesional de tribunal la Judecătoria Bârlad.

De asemenea, şeful statului a semnat decretul pentru pensionarea unui procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Otilia Dolores Coste, şi a lui Adrian-Constantin Pantea, procuror şef al Serviciului teritorial Oradea din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Preşedintele Iohannis a semnat şi decretul privind eliberarea din funcţia de procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş a lui Ciprian Dorobanţu - ca urmare a condamnării definitive pentru săvârşirea unei infracţiuni. Potrivit informaţiilor publice, fostul procuror DNA Ciprian Dorobanţu a fost condamnat pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
decrete,
magistraţi

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.