Iohannis a ieşit să discute cu protestatarii din faţa Palatului Cotroceni. Preşedintele a plecat după ce oamenii l-au huiduit

Postat la 08 februarie 2017 224 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a ieşit să discute cu protestatarii din faţa Palatului Cotroceni, dar a fost huiduit de cei prezenţi la faţa locului, scrie Mediafax.

Iohannis a ieşit să discute cu protestatarii din faţa Palatului Cotroceni. Preşedintele a plecat după ce oamenii l-au huiduit

La ora transmiterii acestei ştiri şeful statului s-a întors în clădirea Administraţiei Prezidenţiale.

El a încercat să discute cu cei aproximativ 150 de protestatari care îi cer demisia. Şeful statului a fost întâmpinat cu vociferări şi huiduieli.

Oamenii au ţipat la preşedinte, deşi Iohannis i-a întrebat cum poate să le facă viaţa mai bună. După aproximativ două minute, şeful statului a renunţat să mai poarte un dialog cu protestatarii.

Unul dintre cei prezenţi în faţa Palatului Cotroceni a declarat ulterior că şeful statului "trebuie ne să respecte mai întâi votul nostru"

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.