Ioana Gorgăneanu preia rolul de Head of Marketing and Communication Mastercard pentru România, Croaţia, Israel şi ţările din regiunea Balcanilor

Autor: Cristina Bellu Postat la 04 mai 2022 37 afişări

Ioana Gorgăneanu preia rolul de Head of Marketing and Communication Mastercard pentru România, Croaţia, Israel şi ţările din regiunea Balcanilor

Ioana Gorgăneanu a preluat funcţia de Head of Marketing and Communication Mastercard pentru România, Croaţia, Israel şi ţările din regiunea Balcanilor, poziţie din care va superviza operaţiunile de marketing ale companiei din  Croatia, România, Israel, Bulgaria, Serbia, Bosnia, Muntenegru, Macedonia de Nord, Albania, Kosovo, au transmis miercuri reprezentanţii Mastercard.

Potrivit acestora, Ioana Gorgăneanu urmează să coordoneze iniţiativele Mastercard la nivel local şi regional, construite în linie cu viziunea companiei, care îmbină valori precum o lume dincolo de cash, incluziune şi educaţie financiară, inovaţie, plăţi digitale sigure şi interconectivitate. Totodată, Ioana Gorgăneanu va coordona şi activitatea de comunicare a proiectelor prin care compania se implică activ în comunitate.

„Noul rol, care extinde şi mai mult atribuţiile regionale ale Ioanei, vine ca un pas firesc, în urma rezultatelor excepţionale obţinute şi a expertizei sale valoroase. Sunt sigur că activitatea sa va continua să fie un catalizator pentru dezvoltarea businessului şi avansul plăţilor digitale”, spune Cosmin Vladimirescu, Country Manager Mastercard România şi Croaţia.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.