Ioan Rus, către Dobre: Eu chiar nu vreau să-mi petrec bătrâneţile în puşcărie!

Postat la 10 august 2012 11 afişări

Fostul ministru de Interne Ioan Rus îi spunea lui Victor Paul Dobre, într-o discuţie despre listele electorale, în 4 august, că el le-a spus că nu semnează "niciun singur om în plus sau în minus", pentru că "eu chiar nu vreau să-mi petrec bătrâneţile în puşcărie!.

Ioan Rus îi spunea lui Victor Paul Dobre că li se cere să se demonstreze faptul că referendumul este valid şi că ei trebuie să facă "cvorumul ăla". "Păi, de unde...să-l facem?", îi spunea Rus lui Dobre într-o discuţie telefonică din seara zilei de 4 august, potrivit referatului prin care procurorii cer avizul de urmărire penală pentru fostul ministru al Administraţiei Victor Paul Dobre.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ioan rus,
dobre,
demisii,
presiuni,
basescu
/actualitate/ioan-rus-catre-dobre-eu-chiar-nu-vreau-sa-mi-petrec-batranetile-in-puscarie-9938180
9938180
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.