Ioan Niculae, unul dintre cei 40 de şefi acuzaţi de subminarea economiei naţionale

Postat la 05 ianuarie 2012 27 afişări

SRI a sesizat DIICOT cu privire la subminarea economiei naţionale în cazul firmei InterAgro a lui Ioan Niculae, în această cauză fiind cercetate penal 40 de persoane cu funcţii de conducere din Romgaz, Ministerul Economiei şi ANRE, au declarat, miercuri seară, pentru Mediafax surse judiciare.

Potrivit surselor citate, persoanele vizate în acest caz au fost monitorizate de Serviciul Român de Informaţii (SRI), care ulterior a sesizat Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). Ioan Niculae a fost citat iniţial de procurorii DIICOT în acest dosar pentru 29 decembrie 2011, dar a motivat că nu se poate prezenta la audieri, au precizat sursele citate. De asemenea, în 28 decembrie au fost citate pentru audieri 20 de persoane cercetate în acest dosar, iar în 29 decembrie alte 15 persoane. După audierile din 28 decembrie, în seara aceleiaşi zile, cei 15 învinuţi şi avocaţi ai acestora au anunţat că nu se pot prezenta la DIICOT, au mai spus sursele judiciare.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
ioan niculae,
acuzare,
subminare,
economie
/actualitate/ioan-niculae-unul-dintre-cei-40-de-sefi-acuzati-de-subminarea-economiei-nationale-9128504
9128504
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.