Ioan Neculaie, patronul FC Brasov, condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare

Postat la 21 aprilie 2011 16 afişări

Omul de afaceri Ioan Neculaie, patronul FC Brasov, a fost condamnat de Judecatoria Brasov la patru ani de inchisoare cu suspendare pentru infractiunea de tulburare de posesie, sentinta nefiind definitiva si fiind deja atacata cu recurs.

Potrivit purtatorului de cuvant al Judecatoriei Brasov, Anda Sanpetru, instanta a decis, marti, ca omul de afaceri Ioan Neculaie sa fie condamnat la patru ani de inchisoare cu suspendare, sub supraveghere, cu timp de incercare de sapte ani. Totodata, intrucat faptei ii lipseste unul din elementele costitutive ale infractiunii, instanta a decis achitarea celorlalti trei inculpati din dosar, respectiv Voicu Ion, Stan Neculai si Gaitan Gheorghe, pentru savarsirea infractiunii de tulburare de posesie, prev. de art. 220 al.1, 2, 3 Cod penal, potrivit site-ului Judecatoriei Brasov.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ioan-neculaie-patronul-fc-brasov-condamnat-la-patru-ani-de-inchisoare-cu-suspendare-8178124
8178124
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.