Ioan Avram Muresan, condamnat la 7 ani de detentie pentru coruptie

Postat la 27 aprilie 2011 16 afişări

Fostul ministrul al Agriculturii Ioan Avram Muresan a fost condamnat la sapte ani de inchisoare pentru deturnare de fonduri, de catre judecatorii Sectiei penale a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, hotararea putand fi contestata la Completul de cinci judecatori.

In 18 decembrie 2003, Muresan a fost deferit justitiei de Parchetul National Anticoruptie (actualul DNA), in cazul acestuia procurorii obtinand avizul legal pentru declansarea urmaririi penale a fostului ministru. In dosar au mai fost trimise in judecata alte trei persoane, respectiv Ioan Truta Enea (fost secretar general adjunct si consilier in cadrul Ministerului Agriculturii si Alimentatiei - MAA) - pentru deturnare de fonduri si complicitate la luare de mita in forma continuata, Silvia Capitanu (fost director general al Directiei Integrare Europeana si Cooperare Internationala din MAA) - pentru deturnare de fonduri, si Dan Jiga (fost director general al Directiei Generale Economice si Relatii Bugetare din MAA) - pentru doua infractiuni de luare de mita in forma continuata.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ioan-avram-muresan-condamnat-la-7-ani-de-detentie-pentru-coruptie-8196530
8196530
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.