Investitorul George Soros se plasează pentru prima oară printre cei mai bogaţi zece americani

Postat la 22 septembrie 2011 9 afişări

Investitorul George Soros, în vârstă de 81 de ani, s-a plasat pentru prima oară în rândul primilor zece miliardari din topul din acest an al celor mai bogaţi 400 de americani realizat de revista Forbes.

Clasamentul este condus de Bill Gates, cu o avere netă de 59 miliarde de dolari, în creştere cu 5 miliarde de dolari. Fondatorul Microsoft a fost cel mai bogat american în fiecare an, din 1994. Toţi miliardarii din top 20 au înregistrat creşteri ale averilor, cu excepţia lui Warren Buffett, a cărui avere a scăzut cu 6 miliarde de dolari, la 39 miliarde de dolari, ca urmare a reducerii valorii acţiunilor Berkshire Hathaway. Buffett, pe locul al doilea în clasamentul Forbes, a cerut preşedintelui american Barack Obama să taxeze mai mult milionarii şi s-a angajat să renunţe la 99% din averea sa în scopuri caritabile.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
soros,
sua,
americani,
bogatie
/actualitate/investitorul-george-soros-se-plaseaza-pentru-prima-oara-printre-cei-mai-bogati-zece-americani-8782890
8782890
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.