Investiţie de peste 112 mil. lei pentru reconstrucţia pieţei Cetate din Oradea

Autor: Laurentiu Cotu Postat la 01 noiembrie 2022 32 afişări

Investiţie de peste 112 mil. lei pentru reconstrucţia pieţei Cetate din Oradea

Primăria Oradea a lansat pe SICAP (Sistem informatic colaborativ pentru mediu performant de desfăşurare al achiziţiilor publice) achiziţia lucrărilor pentru reconstrucţia pieţei Cetate, investiţie de aproximativ 112,5 mil. lei (22,8 mil. euro), TVA inclus. Ofertele pot fi depuse până în data de 5 decembrie 2022, potrivit unui comunicat de presă al primăriei Oradea.

Proiectul se va realiza în două etape. Etapa 1 cuprinde amenajarea şi reconstruirea halei C1, care a ars în incendiul din 2020, având o suprafaţă de 1.770 de metri pătraţi. Totodată, în această etapă se vor amenaja 50 de locuri de parcare stradale.

În etapa a doua, se va realiza o construcţie nouă, care va cuprinde o parcare subterană de 161 de locuri, sector de legume-fructe cu 504 mese, sector alimentaţie publică, sector produse alimentare cu 34 de spaţii comerciale, sector produse nealimentare cu 152 de module comerciale de 6 metri pătraţi, două săli de instruire pentru antreprenori în domeniul comercial agricol şi birouri pentru persoanele din administraţie, alei pietonale, spaţii verzi şi drumuri de acces.  

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
0,
oradea,
cetate,
investitie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.