INUNDAŢII ÎN GALAŢI: Sute de case inundate şi 9 morţi, bilanţ dramatic invers proporţional cu reacţia autorităţilor

Postat la 13 septembrie 2013 36 afişări

Sute de gospodării au fost măturate de ape, în sute de case nu se mai poate locui, iar nouă oameni şi-au pierdut viaţa, în urma inundaţiilor de noaptea trecută, din judeţul Galaţi, bilanţ dramatic la care autorităţile au reacţionat invers proporţional cu gravitatea celor petrecute.

INUNDAŢII ÎN GALAŢI: Sute de case inundate şi 9 morţi, bilanţ dramatic invers proporţional cu reacţia autorităţilor

 A fost nevoie doar de apă de ploaie căzută în puhoaie şi strânsă laolaltă de pe dealurile care împrejmuiesc satele sinistrate precum marginile unor pâlnii. Bilanţul inundaţiilor este cel mai dramatic înregistrat în ultimii ani în România, reacţia autorităţilor fiind însă invers proporţională cu gravitatea celor petrecute. Urmările inundaţiilor grăiesc de la sine, însă nu pot descrie îndeajuns de bine momentele în care s-a petrecut totul.

Curţile au fost măturate de apele învolburate, acareturile, gardurile, maşinile şi utilajele agricole au fost luate de ape şi mutate dintr-o parte în alta a satelor, iar toate acestea au fost acoperite cu mâl.

Peisajul pare a fi opera unui vrăjmaş orb care a acţionat haotic: acesta este dezastrul de după dezastru.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/inundatii-in-galati-sute-de-case-inundate-si-9-morti-bilant-dramatic-invers-proportional-cu-reactia-autoritatilor-11325480
11325480
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.