Intesa vinde credite agricultorilor care aşteaptă subvenţii de la stat

Autor: Anelis Baciu Postat la 07 februarie 2013 21 afişări

Italienii de la Intesa Sanpaolo au semnat un parteneriat cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru finanţarea agricultorilor care vor beneficia de subvenţii de la stat.

Italienii de la Intesa Sanpaolo au semnat un parteneriat cu Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) pentru finanţarea agricultorilor care vor beneficia de subvenţii de la stat. Banca finanţează cu până la maxim 80% din valoarea ajutorului de stat, creditul în lei şi dobânda aferentă acestuia fiind rambursate în momentul încasării subvenţiilor de către agricultori prin intermediul agenţiei de plăţi. Destinaţia creditului cuprinde o gamă variată de activităţi precum: achiziţia de îngrăşăminte, erbicide, investiţii pentru cumpărarea de terenuri agricole, precum şi plata cheltuielilor cu asigurările şi a salariilor. Anelis Baciu.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/intesa-vinde-credite-agricultorilor-care-asteapta-subventii-de-la-stat-10549317
10549317
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.