INTERVIU: Oficial Lockheed Martin - Vom oferi României asistenţă pentru F-16. Vom upgrada software-ul avioanelor

Postat la 14 mai 2014 33 afişări

Lockheed Martin va ajuta România să modernizeze aparatele F-16 prin upgradarea şi instalarea software-ului avioanelor şi prin furnizarea de personal care să ofere asistenţă tehnică, a declarat pentru MEDIAFAX, vicepreşedintele companiei, Roderick McLean.

INTERVIU: Oficial Lockheed Martin - Vom oferi României asistenţă pentru F-16. Vom upgrada software-ul avioanelor

 Vicepreşedinte al Lockheed Martin şi director general al Integrated Fighter Group F-16/F-22, Roderick McLean, aflat la Bucureşti pentru a participa la expoziţia BSDA 2014, a declarat, într-un interviu pentru MEDIAFAX, că firma sa va ajuta România să modernizeze avioanele F-16 care vor fi achiziţionate din Portugalia, prin upgradarea software-ului aparatelor şi instalarea lui.

Totodată, McLean a precizat că Lockheed Martin va trimite personal în România pentru a acorda asistenţa tehnică astfel încât avioanele de luptă F-16 să fie folosite la deplina lor capacitate.

Referitor la pregătirea celor 90 de piloţi români pentru F-16, vicepreşedintele Lockheed Martin a explicat că primul grup va începe antrenamentele până la sfârşitul acestui an. Ulterior, cei 90 de piloţi vor trebui să-i pregătească pe colegii români, a mai spus Roderick McLean.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/interviu-oficial-lockheed-martin-vom-oferi-romaniei-asistenta-pentru-f-16-vom-upgrada-software-ul-avioanelor-12625893
12625893
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.