Rusia acuză NATO că se foloseşte la maximum de criza ucraineană pentru a-şi dovedi valoarea

Postat la 14 mai 2014 64 afişări

NATO încearcă să folosească la maximum criza din Ucraina pentru a dovedi că încă este nevoie de existenţa sa, a declarat marţi reprezentantul permanent al Rusiei la Alianţa Nord-Atlantică, Aleksandr Gruşko, citat de Itar-Tass, în pagina electronică.

Rusia acuză NATO că se foloseşte la maximum de criza ucraineană pentru a-şi dovedi valoarea

 "În aceste zile, reprezentanţii NATO au vorbit mult despre cât de important este pentru alianţă să se trezească din somn şi, judecând după entuziasmul şi retorica privind apariţia unei noi ameninţări în Europa, NATO încearcă să folosească la maximum criza ucraineană pentru a demonstra că încă este nevoie de ea (alianţă) în actualul mediu de securitate", a declarat el. "Scopul acestei intensificări deliberate a retoricii este simplu - să reanimeze blocul, să aibă mai mulţi bani pentru nevoile militare. Iar aceasta necesită un inamic", a adăugat el.

"Baza argumentului este construită pentru a demonstra că Rusia are unele planuri de expansiune", a continuat el, adăugând că în acest scop au fost inventate noi ameninţări. "Astfel, unul dintre şefii militari ai NATO a enunţat o formulă universală ce explică orice mişcare de protest - totul denotă mâna Moscovei", a afirmat el.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nato,
criza,
folosire,
rusia,
ucraina,
dovedire,
acuzatii
/actualitate/rusia-acuza-nato-ca-se-foloseste-la-maximum-de-criza-ucraineana-pentru-a-si-dovedi-valoarea-12625070
12625070
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.