INTERVIU Ion Jinga, ambasadorul României la ONU: Suntem singurul stat care oferă unităţi de 18 oameni pentru paza demnitarilor

Autor: Nicolae Oprea Postat la 26 aprilie 2019 48 afişări

Ambasadorul României la ONU, Ion Jinga, a declarat, într-un interviu la MAS Talks, că România este singurul stat care oferă „close protection units” pentru înalţii demnitari ONU. Ion Jinga a vorbit şi despre experienţele emoţionante din Africa, unde „fiecare persoană luptă pentru o cană cu apă”.

Care sunt misiunile ONU la care România este prezentă, cât de apreciaţi sunt militarii români care partică în misiunile de menţinere a păcii sau care sunt cele mai fierbinţi zone de pe glob în prezent sunt câteva dintre subiectele discutate la MAS Talks cu Ion Jinga, ambasadorul României la ONU, preşedinte al Comisiei ONU pentru Dezarmare şi Securitate Internaţională.

Fost ambasador al României în Regatul Unit, Ion Jinga, a vorbit şi despre situaţia românilor care lucrează în prezent în Marea Britanie, în contextul Brexit, precizând că unul dintre efecte se va putea vedea cel mai probabil atunci când va fi vorba de accesul la beneficii sociale.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
JINGA,
ONU,
AMBASADOR

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.