Interesul jucătorilor români pentru pieţele externe a crescut anul trecut de 6 ori, la 73 mil.euro

Postat la 08 ianuarie 2013 27 afişări

Interesul jucătorilor români pentru pieţele externe a crescut considerabil anul trecut, astfel că rulajul cumulat al SSIF Broker şi BT Securities, singurii brokeri din România care tranzacţionează direct la Bursa din Viena, a urcat la 73,3 milioane euro, fiind de peste şase ori mai mare faţă de 2011.

În 2011, transferurile celor două case de brokeraj au însumat 11,7 milioane euro. SSIF Broker a realizat în 2012 schimburi de 48,38 milioane euro, mult peste rulajul înregistrat pentru 2011, de 1,43 milioane euro. "Investitorii sunt tot mai mult tentaţi să tranzacţioneze şi pe pieţele internaţionale, bucurându-se de o gama largă de instrumente financiare cu lichiditate mult mai mare decât în România", a declarat pentru MEDIAFAX Darie Moldovan, spe­cialist produse noi în cadrul SSIF Broker.

Mai multe pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
interese,
financiar,
bursa,
piete externe
/actualitate/interesul-jucatorilor-romani-pentru-pietele-externe-a-crescut-anul-trecut-de-6-ori-la-73-mil-euro-10440935
10440935
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.