Interceptări în cazul lui Victor Paul Dobre - Un anume "Vlad" îi spunea: "Să fugim din acest grup infracţional organizat! Pe bune!"

Postat la 10 august 2012 15 afişări

Victor Paul Dobre îi spunea unui anume "Vlad" că "Vela, ăla de la Prahova şi Fenechiu m-au făcut zob" şi că se pregăteşte "o nebunie întreagă", iar acesta îl întreba dacă nu ar fi mai bine să fugă "din acest grup infracţional organizat".

Fostul ministru delegat pentru Administraţie îi spunea lui "Vlad", într-o discuţie telefonică din seara zilei de 3 august, că a vorbit cu Daniel Chiţoiu, iar acesta l-a anunţat că Victor Ponta şi Crin Antonescu au hotărât că este mai bine să îşi dea demisia, potrivit referatului prin care procurorii cer avizul de urmărire penală pentru Victor Paul Dobre. Dobre preciza că aceştia vor să dea o ordonanţă, "să facă o nebunie întreagă", să nu voteze românii din străinătate, "să-i scoată de pe listele electorale permanente.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
interceptari,
dobre,
ancheta,
liste electorale
/actualitate/interceptari-in-cazul-lui-victor-paul-dobre-un-anume-vlad-ii-spunea-sa-fugim-din-acest-grup-infractional-organizat-pe-bune-9938186
9938186
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.