InterAgro: Din aprilie, toate cele sase combinate pe care le avem se inchid

Postat la 29 martie 2011 40 afişări

Grupul InterAgro, controlat de omul de afaceri Ioan Niculae, va inchide de la 1 aprilie combinatul chimic de la Turnu Magurele apartinand societatii Donau Chem.

"Este al cincilea combinat care isi inceteaza activitatea incepand cu aceasta data. Combinatul de la Slobozia apartinand societatii Chemgas Holding Corporation va functiona pana la data de 8 aprilie, cand si acesta se va opri.

Consemnam ca dupa aceasta data toate cele sase combinate in care grupul InterAgro proceseaza gaze naturale si-au incetat activitatea", spun reprezentantii grupului.

Potrivit acestora, cele sase unitati se inchid in contextul lipsei unei strategii in domeniul energiei si a gazelor naturale pentru industrie.

InterAgro este unul dintre cei mai mari jucatori din agricultura din Romania, fiind intre primii trei proprietari de teren agricol dupa TCE 3 Brazi (detinut de Culita Tarata) si Comcereal (Adrian Porumboiu).

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
InterAgro,
combinate,
Ioan Nicolae
/actualitate/interagro-din-aprilie-toate-cele-sase-combinate-pe-care-le-avem-se-inchid-8108752
8108752
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.