Inter a luat Cupa, Bayern a luat banii

Postat la 23 mai 2010 19 afişări

Desi Bayern Munchen a fost invinsa de Internazionale Milano in Champions League, cu un scor de 2-0, echipa germana se poate lauda cu venituri cu 100 de milioane de euro mai mari decat oponenti italieni.

Astfel, desi echipa germana a fost depasita la scor de italienii de la Inter Milano, Bayern a iesit invingatoare in privinta rezultatelor financiare, venitul anual al clubului de fotbal ridicandu-se la 289,5 milioane euro, conform unei analize a firmei SPORT+MARKT, citata de CNN. Spre deosebire de echipa din Munchen, clubul de fotbal italian a inregistrat un venit anual de 196,5 milioane dolari.

Avantajul inregistrat de Bayern deriva din veniturile aditionale obtinute din marketing si publicitte, in procent de 54% din venitul total, de 160 milioane euro.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
sport,
Uefa Champions League,
Inter,
Bayern,
venituri
/actualitate/inter-a-luat-cupa-bayern-a-luat-banii-6158251
6158251
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.