Întâmplare paranormală în sistemul de amenzi. E un bezmetic la mijloc

Postat la 22 noiembrie 2017 161 afişări

Ştii cum e să iei o amendă când ţi-ai numărat banii de salariu şi ai rămas pe plus? Devastator!

Întâmplare paranormală în sistemul de amenzi. E un bezmetic la mijloc

Te pregăteai să-ţi iei nişte air max-uri şi acum dai banii la Stat.Nu e prima oară, ştim că ţi s-a mai întâmplat. Şi conform legilor lui Murphy, atunci când ţi-e lumea mai dragă, te loveşte o d’asta. Dar să întregim şirul întâmplărilor.

 

Pleci din Bucureşti în Vest şi uiţi să plăteşti rovigneta pe 7 zile, acel minimum de 13 lei. A doua zi îţi dai seama că ai făcut prostia şi că nu va dura mult până te vei trezi cu amenda. 

 

Numai un noroc “blestemat” te poate salva de una dintre camerele pentru rovignete, 600 de km. Nu ai cum să scapi din asta. E ca şi cum ar trebui să mergi pe sârmă 600 de km. Cazi şi-ţi rupi gâtul.Surpriza vine însă o dată cu amenda. Pentru că amenda nu vine imediat şi vine după luni de zile, uiţi complet de ea. 

 

Cititi mai multe pe www.promotor.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
amenzi,
sistem,
amenda,
bani,
refuz,
salariu,
legi,
bucuresti,
blestem

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.