Dragnea: Voi merge la DNA. Probabil urmează sechestrul pe viaţă

Postat la 21 noiembrie 2017 216 afişări

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat marţi că va merge la sediul DNA pentru a fi înştiinţat oficial despre sechestrul din dosarul Tel Drum, acuzând că probabil "urmează sechestrul pe viaţă".

Dragnea: Voi merge la DNA. Probabil urmează sechestrul pe viaţă

"Noi încă mai credeam că putem deveni o ţară normală în care nu auzi din presă, informaţii date pe surse pe canale nelegale. Am fost făcuţi ţapi ispăşitori la referendum, să ajungi să fii condamnat că s-au trimis sms-uri de la partid, am fost facut ţintă de câte ori PSD vrea sa facă ceva pentru România, cum sunt folosit ca mijloc pentru a bloca legile justiţie şi de către cine? De către oameni care se ascund", a declarat Liviu Dragnea.

Liderul PSD spune că va merge la sediul DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă sechestrul. "O să merg ca să iau în primire sechestrul. Urmează probabil şi sechestru pe viaţă.(...) Sunt un om cu faţă, cu vorbe, cei care sunt împortiva mea se ascund, crucifică oameni. Am spus colegilor să facă abstractie, să urmeze drumul cum am stabilit în campania electorală".

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au pus sechestru pe averea persoanelor urmărite penal din dosarul „Tel Drum”, între persoanele vizate de măsura anchetatorilor numărându-se şi Liviu Dragnea, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.