ÎNTÂLNIRE neprogramată între liderii celor două Corei: Ce au discutate Kim Jong-Un şi Moon Jae-in, în zona demilitarizată

Autor: Alina Mihai Postat la 26 mai 2018 35 afişări

Moon Jae-in, preşedintele Coreei de Sud, şi Kim Jong-Un, liderul regimului de la Phenian, s-au întâlnit sâmbătă în zona demilitarizată între cele două ţări, informează postul BBC News online.

Întrevederea neprogramată are loc în contextul în care cele două părţi continuă eforturile de organizare a potenţialului summit SUA-Coreea de Nord.

Administraţia de la Seul a transmis că cei doi lideri s-au întâlnit la nord de frontiera militarizată între cele două state pentru un schimb de opinii privind potenţialul summit la care ar urma să participe Kim Jong-Un şi preşedintele american Donald Trump.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
coreea,
intalnire

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.