Instanta i-a arestat pe primii 15 vamesi si politisti de la Vama Moravita

Postat la 09 februarie 2011 37 afişări

Curtea de Apel Bucuresti (CAB) a admis miercuri cererea de arestare a primilor 15 vamesi si politisti de la Stamora Moravita, emitand mandate pentru 29 de zile.

Curtea de Apel Bucuresti a judecat cererea de arestare preventiva a lui Catalin Teodor Tanase (sef de tura PTF Moravita), Stoian Petcov, Radu Catalin Felecan, Ioan Cornel Popa, Florentin Claudiu Ardelean, Razvan Marincu, Danut Antoni, Oliwer Cheveresan, Andrei Tapirdea, Ciprian Ionut Porav, Cirprian Marius Mates, Darius Apostol, Francisc Tocaciu, Petrisor Bogdan Banut si Mihai Adrian Sutea. Cei 15 pot contesta decizia CAB la Inalta Curte de Casatie si Justitie. Tot marti, CAB urmeaza sa judece si cererea de arestare a celorlalti 15 retinuti in cazul de coruptie de la vamile Stamora, Deta si Foeni.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
justitie,
vamesi,
vama,
arest,
mita,
proces
/actualitate/instanta-i-a-arestat-pe-primii-15-vamesi-si-politisti-de-la-vama-moravita-7969212
7969212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.