INSEMEX Petroşani a finalizat raportul de expertiză privind incendiul din clubul Colectiv

Postat la 26 ianuarie 2016 259 afişări

INSEMEX Petroşani a finalizat raportul de expertiză privind incendiul din clubul Colectiv

INSEMEX Petroşani a finalizat raportul de expertiză privind incendiul din clubul Colectiv şi l-a predat, marţi, Institutului Naţional pentru Expertize Criminalistice, documentul având peste 500 de pagini, plus anexe.

Directorul INSEMEX Petroşani, George Găman, a declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX, că raportul de expertiză privind incendiul din clubul Colectiv a fost finalizat.

"Am finalizat raportul de expertiză privind incendiul din clubul Colectiv pe care l-am predat, marţi, celor de la Institutul Naţional de Expertize Criminalistice care îl vor trimite, la rândul lor, Parchetului de pe lângă ICCJ. La noi munca e gata. Raportul are peste 500 de pagini, plus anexe, filmări video, experimentele făcute, simulările. A fost tratat cu prioritate acest caz, am lăsat deoparte orice altceva şi ne-am focalizat exclusiv pe acest caz", a spus Găman.

Directorul INSEMEX Petroşani a afirmat că nu poate spune care sunt concluziile raportului.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/insemex-petrosani-a-finalizat-raportul-de-expertiza-privind-incendiul-din-clubul-colectiv-14994402
14994402
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.