ÎNŞELĂTORIE cu folosirea numelui ministrului Dan Şova şi al unor prefecţi. Cum funcţiona gruparea din care fac parte doi deţinuţi

Postat la 12 aprilie 2013 22 afişări

Şase membri ai unei grupări, dintre care doi sunt deţinuţi în penitenciarele Târgu Ocna şi Iaşi, sunt suspectaţi că au înşelat administratorii unor firme cu 15.000 de euro, după ce i-au sunat şi le-au cerut diverse donaţii spunând că sunt apropiaţi ai ministrului Dan Şova sau ai unor prefecţi.

ÎNŞELĂTORIE cu folosirea numelui ministrului Dan Şova şi al unor prefecţi. Cum funcţiona gruparea din care fac parte doi deţinuţi

 Poliţiştii bucureşteni au făcut joi cinci percheziţii la adrese din judeţele Bacău şi Iaşi, pentru prinderea celor şase membri ai grupării, suspectaţi de înşelăciune prin atribuirea de calităţi mincinoase.

Cele şase persoane au fost reţinute pentru înşelăciune în formă continuată şi, respectiv, complicitate la această infracţiune, anchetatorii propunând arestarea lor preventivă.

"Gruparea, formată din şase persoane, se afla în atenţia poliţiştilor bucureşteni încă de la începutul lunii februarie a.c., urmărindu-se documentarea activităţii infracţionale a reţelei şi prinderea în flagrant a suspecţilor", se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei remis, vineri, agenţiei MEDIAFAX.

Anchetatorii au stabilit că, în perioada ianuarie - martie, membrii grupării ar fi înşelat mai multe persoane, de la care au obţinut aproximativ 15.000 de euro.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/inselatorie-cu-folosirea-numelui-ministrului-dan-sova-si-al-unor-prefecti-cum-functiona-gruparea-din-care-fac-parte-doi-detinuti-10739115
10739115
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.